Какво е активирана "жива и мъртва" вода :

Активираната вода, получавана чрез електролиза, е вода, която придобива съвършено нови свойства и се превръща в ефективно действуващо, екологически чисто средство за профилактика използвано в бита и стопанството като стимулиращо и дезинфекциращо средство с широко приложение в нетрадиционната медицина. Областите на приложение на активираната вода непрекъснато се увеличават, а хората я наричат "жива" и "мъртва" вода. >>>

Активатор за жива и
мъртва вода 
GSM: 0887 88 22 41
телефон за справки и поръчки:
жива и мъртва вода 
жива и мъртва вода 
жива вода 
ДА-3м
лечебни цели
Убиец на вируси.
Zeppro
жива и мъртва вода 
мъртва вода 
активирана  вода 
жива и мъртва вода 
Убиец на вируси.
Zeppro
жива и мъртва вода 
Цена: 69 лв.
GSM: 0887 822 841

Въздействието на активираната вода, е универсално, често профилактично.


Тя влияе добре на вътрешните органи - бъбреци, черен дроб, стимулира работата на червата.
Използва се за стопяване на тумори и без оперативното им лечение.
При стомашно-чревни разстройства изпиването на половин чаша мъртва вода до половин час ще премахне болките в корема.
При простуда, хрема, ангина, дори при грип активираната вода действа много ефективно.
Гнойни рани, циреи, изгаряния зарастват направо пред очите при използването на тази вода. Поразеното място трябва да се промие с мъртва вода, а след 3-5 минути да се намокри с жива вода и след това, в продължение на две денонощия да се правят компреси само с жива вода.
При вътрешни гнойници две денонощия на възпаленото място се държи компрес с мъртва вода.
Всяка болка в зъбите изчезва 4-5 минути след като устната кухина се изплакне с мъртва вода (анолит). Анолитът притежава висока проникваща способност в живата тъкан. Той унищожава болестотворните бактерии и в резултат възпалителният гноен процес се прекратява и с него и отива и болката.
За козметични цели тази вода може да се използва за възстановяване растежа на косата и подобряване състоянието на кожата. Измитата коса леко се подсушава с хавлия и се изплаква първо с мъртва, а след това с жива вода. След измиване на лицето то се отрива с памук, напоен с мъртва и след това с жива вода в тази последователност. Кожата става чиста и свежа.
За повишаване общия тонус на организма може сутрин и вечер след хранене устата да се изплаква с мъртва вода и да се изпива половин чаша жива вода.
Употреба на активираната вода съвместно с химически лекарства
Често възниква въпросът може ли да се комбинира действието на активираната вода и химически лекарства. Ако болния трябва да приема неприменно химически лекарства, между приема на химически лекарсва и активирана вода трябва да има интервал поне 1/един/ час, като по добре е първо да се приема активираната вода, тъй като тя се освоява много по-бързо от организма.
0887 822 841
d44@dir.bg