"> ">
>
Комплекта включва:
1. Капак с електроди сплав марка Th 704 -1бр.
2. Пластмасова кана - 2л. - 1бр.
3. Екологически чист каолинов съд /ръчна изработка/ с вместимост 0.500-0.600л. -1бр.
4. Книжка "Наръчник  жива и мъртва вода" в която са включени  подробна информация за активираната вода, подробна таблица за болестите които се лекуват - начин на приложение и резултати, както и инструкция за работа с Активатора ДА-3М.
5. Адаптор АС/АС 220/12V - 1бр.
6. Гаранционна карта - 1бр.
7. Опаковъчна транспортна кутия - 1 бр.

ДА-3М
АКТИВАТОРИ ЗА ЖИВА ВОДА
Copyright © 2007-2016 by "www.jivavoda.net"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: d4d@dir.bg
ЦЕНА 69 лв.
Как се прави жива вода с активатора ДА-3М:
1. Отстранете капака на активатора .
2.Извадете вътрешния глинен съд и го напълнете с вода до около 2 см. под ръба му. Поставете го в каната плътно откъм страната на дръжката.
3. Напълнете големия съд приблизително до нивото в глинения съд. Двете води в никакъв случай не трябва да са в пряк контакт.
4. Внимателно поставете капака с електродите, като жака за адаптора трябва да бъде към дръжката на каната.
5. Включете в ел.мрежа.
6. За приготвяне на активирана вода активатора трябва да работи 2 мин. Използвайки вода от един и същи източник ще ви гарантира еднакви резултати и еднакво време за приготвяне.
7. След изтичане на указаното време извадете адаптора от ел. мрежата. Извадете буксата на адаптора от жака на капака на активатора. Внимателно отстранете капака на активатора. Извадете глинения съд и пресипете киселинната вода /от глинения съд/ в предварително приготвен добре затварящ се съд. Пресипете живата вода  от каната в предварително приготвен добре затварящ се съд.   Забранява се миенето на капака.  Внимателно изтрийте електродите с мека тъкан, напоена с малко оцет.  Когато съдовете изсъхнат, сглобете активатора и го съхранявайте на сухо място.
Преди първото използване на активатора ДА-3, каолиновия съд да се измие обилно с гореща вода! Оставете го за половин час във вода!
Водата която ще се използва за активиране трябва да е пречистена. Ако ползвате вода от чешмата, е необходимо да я оставите да престои около 2-3 часа. В много райони на страната при преработката на водата от мрежата се използват алкализиращи елементи което прави водата от чешмата с високо pH. Това е пречка да се постигнат ниски нива на кисилината /мъртвата/ вода. В този случай, е желателно да се закупи трапезна вода с ниско, 7-7,5, pH от магазинната мрежа.
Доста често, но не е задължително,  след протичане на активацията на водата се получава утайка, която по своята същност не е вредна. Ако са използвани повече дезификтанти, вкуса на водата е с неприятен вкус, което не я прави по-малко полезна.
Препоръчително е да се използва трапезна вода за приготвянето на   активираната вода като особено внимание обърнете с какво pH е водата която купувате. pH-то не трябва да по-високо от 7,5 за да постигнете нужните резултати.
телефон за поръчки : 0887 822 841
Home
ПОРЪЧКИ
КНИГИ
ПРОДУКТИ
Ph-meter
Contact